13 november 2021 zijn we all together now!

We kunnen natuurlijk niet ‘all together’ zijn zonder publiek! Wacht daarom niet langer en reserveer op tijd jouw plekje tijdens deze unieke show!

Je geniet niet alleen van een onwijs mooie show, waarin talenten jong en oud voor je klaar staan, maar met het kopen van jouw kaartje steun je ook gelijk onze projecten in de toekomst. 

Deze show is bedoeld om theater na corona weer letterlijk terug op de planken te brengen. De culturele sector heeft een aardige klap gehad. MTI, (een internationale rechten organisatie), heeft het daarom mogelijk gemaakt om voor 1 weekend in 2021 de rechten voor een nieuwe show vrij te geven, waar elke organisatie of vereniging op zijn of haar eigen manier een spetterend optreden van kan maken! Het doel is om in het weekend van 13 november massaal aan de wereld te laten zien, dat we terug zijn! MTI hoopt hiermee de kleine en grote organisaties o.a. financieel een steuntje in de rug te geven.

De opbrengsten van dit project zullen gebruikt worden om nog meer mooie shows met Borrelen met Willem te kunnen maken, om zoveel mogelijk amateurs in Nederland de kans te geven die ze verdienen!  

Via onderstaande knop kun je eenvoudig tickets bestellen. Heb je zin in een compleet verzorgde avond? Met gereserveerde foyer plaatsen, een kopje koffie of thee vooraf en een lekkere borrelplank tijdens de show? Twijfel dan niet en bestel een borrel-arrangement! Zo kan je tijdens de show lekker ‘Borrelen met Willem’.

DATUM: 13 november 2021 Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: HUIS OPHEMERT (Blankenburgsestraat 3, 4061 AR Ophemert)

Kun je helaas niet naar de voorstelling komen kijken, maar je wil Borrelen met Willem wel een warm hart toedragen? Dan zijn wij ontzettend blij met jouw bijdrage!

Het verhaal

Yes! We mogen weer het theater in! En dat gaan we dan ook doen met dit super gave project. Een show met zang, dans en enkele korte sketches, om de liedjes vloeiend in elkaar over te laten lopen.
All together now is een project vanuit Music Theatre International; over de hele wereld wordt in hetzelfde weekend dezelfde show gespeeld! Alleen elke show is net een tikkie anders, omdat er een aantal keuzes door elke organisatie zelf mag worden gemaakt. Het allerleukste aan deze show is, dat we zowel met kinderen als met volwassenen zullen gaan werken! 

Wij hebben ervoor gekozen om het theatraal te houden en onze kracht van Borrelen met Willem te laten spreken. We nemen een jong talent mee door de magische wereld van theater. De voorstelling zal gaan over hoe mooi de wereld is mét theater, muziek en show. De volwassenen nemen de kinderen mee op een magische reis. We hebben door corona een gekke tijd gehad, maar er is weer licht aan de horizon. We gaan het theater weer in! Theater verbind; jong en oud, arm of rijk, het maakt niet uit waar je vandaan komt. Waar het om draait? “We’re all together now!”

Je kan je helaas niet meer inschrijven voor dit project. Vanaf 13 oktober zijn we met de cast aan de slag gegaan om er een feestje van te maken! Vanaf zondag 17 april zijn hier de kaarten te koop voor deze nu al super toffe show.

Setlist

Het artistieke team

foto jasmijn

Jasmijn van Disseldorp

Regisseur/choreograaf

Dag potentiële “ATN’er” ik zal me even kort voorstellen;

Ik ben de regisseur en choreograaf van dit nu al super leuke project! Muziek, dans en theater is al mijn hele leven een groot en belangrijk onderdeel. Een uit de hand gelopen hobby die ik inmiddels met alle trots mijn werk mag noemen! Ik ben afgestudeerd als regisseur in de film en tv wereld maar mijn hart heeft toch altijd ook bij theater gelegen waardoor ik me in de afgelopen jaren daar meer in ben gaan verdiepen. Ik haal het meeste energie uit jullie laten stralen; het beste uit jezelf halen en jezelf verbazen. Kom jij samen met mij je talenten ontdekken en verbreden? Tot snel!

DSC00266

Willem Schenkelaars

Muzikaal leider/ producent

Ik ben de muzikaal leider en producent van dit toffe stuk! Musical zit bij mij al heel erg lang in mijn bloed en ik vind het prachtig om amateur talenten met elkaar te kunnen verbinden en samen iets te maken waar wij trots op zijn! Ik heb al een aantal projecten van Borrelen met Willem mogen leiden en daarin staat voor mij plezier, kwaliteit en verbinding voorop. Ik wil niet alleen naar de nootjes kijken, maar ook naar de ‘waarom’. Waarom moet je bepaalde dingen zingen en wat voel je daarbij? Dat gaat hand in hand met onze geweldige regisseur. We hebben een gezamelijk doel: Jou laten shinen! Durf jij het aan? Ik ga je zien!