Lopende projecten

Interesse om mee te doen met een project?

Zie hier waar we op dit moment mee bezig zijn!

Next to normal

Next to Normal brengt het verhaal van een standaardgezin in een stad. Wonend in een alledaagse wijk, lijken Dan en Diana het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, tuintje en hun kinderen Gabe en Natalie. Maar schijn bedriegt, het duurt niet lang voor de eerste barstjes in deze mooie façade verschijnen. De Goodmans gaan namelijk gebukt onder de mentale toestand van Diana. Reeds zestien jaar valt ze na een piekperiode telkens weer in een diep dal. Een krachtig, innemend en bovenal raak portret van een familie die probeert om te gaan met een pijnlijke situatie die niet ‘normaal’ is, maar wel begrijpelijk. Next to Normal daagt het publiek uit om verder te denken over wat je ziet, wie je bent en wat je gelooft dat waar is.

Na een paar keer uitstellen door corona gaat Next to Normal op 25 en 26 november 2022 dan echt in première! Jij kan hier bij zijn. Voor meer informatie en tickets klik op onderstaande knop.

Flyer pepernotenshow 22

Pepernotenshow 2022

Deze interactieve Sinterklaasshow boordevol zang en dans tourt langs de buurthuizen in Brabant en Gelderland!

Lila Lees werkt sinds kort in het grote kasteel van Sinterklaas. Ze heeft een hele belangrijke taak gekregen. Ze moet op het grote boek van Sinterklaas passen!
Maar dan komen twee vrienden roet in het eten gooien… Wat hebben zij te maken met de verdwijning van het boek? Pippa Pepper, die al jaren zorgt voor al het lekkers in het kasteel, en Jumpie, de beste zoeker die er bestaat, helpen Lila Lees om het boek terug te vinden voordat Sinterklaas erachter komt!

 

We spelen in diverse buurthuizen voor meer informatie en tickets klik op onderstaande knop!

Muziekvrienden Christmas concert

De Muziekvrienden komen terug! Op 17 december 2022, dus save the date! Binnenkort meer informatie hierover.