Lopende projecten

Interesse om mee te doen met een project?

Zie hier waar we op dit moment mee bezig zijn!

All Together Now!

Heb jij zin in een leuk project met zang en/of dans?  All together now is een project vanuit Music Theatre International; over de hele wereld wordt in hetzelfde weekend dezelfde show gespeeld! Het leuke is dat zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen van harte welkom zijn om zich in te schrijven!

Next to normal

Next to Normal brengt het verhaal van een standaardgezin in een stad. Wonend in een alledaagse wijk, lijken Dan en Diana het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, tuintje en hun kinderen Gabe en Natalie. Maar schijn bedriegt, het duurt niet lang voor de eerste barstjes in deze mooie façade verschijnen. De Goodmans gaan namelijk gebukt onder de mentale toestand van Diana. Reeds zestien jaar valt ze na een piekperiode telkens weer in een diep dal. Een krachtig, innemend en bovenal raak portret van een familie die probeert om te gaan met een pijnlijke situatie die niet ‘normaal’ is, maar wel begrijpelijk. Next to Normal daagt het publiek uit om verder te denken over wat je ziet, wie je bent en wat je gelooft dat waar is.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Kaarten voor de voorstelling zijn binnenkort te koop!

FB_IMG_1625589293479

Het online borrelen met willem concert


De lockdown is voorbij, het nieuwe normaal zorgt ervoor dat onze levens weer enigszins lopen, de theaters zijn weer (half)vol en we mogen het huis weer uit.
Om dit te vieren, is het “Online Borrelen met Willem Concert” in het leven geroepen.